top of page
Witte achtergrond
SEMINARIE
TEAMBUILDING
HUWELIJK
RECEPTIE
REUNIE

Le Guinot biedt een unieke setting voor alle mogelijke gelegenheden. Rustig gelegen temidden van bossen, velden en wijngaarden en toch vlot bereikbaar. Een oase van ruimte, rust en natuur centraal gelegen tussen Bordeaux, Saint-Emilion en Bergerac/Périgueux.
De authentieke schuur van het voormalige wijndomein is gerenoveerd tot sfeervolle polyvalente ruimte, geschikt voor groepen tot 50 personen.
Onze huisstijl omschrijven we graag als "boho-chic": we bieden kwaliteit op elk vlak maar in een eerder informele bohémien sfeer waar gezelligheid en gastvrijheid centraal staan.
Barservice en catering mogelijk. Gastheer Jo is een ervaren barman en gastvrouw Karolien leeft zich graag uit achter het fornuis om u te verwennen met lekkere, originele, steeds vers bereide gerechten!
We luisteren graag naar uw wensen en werken vervolgens een voorstel op maat uit.
Verwenontbijtjes, brunch, lunch, dîner... alles kan!


Wij hebben 23 bedden ter beschikking voor overnachting in de 5 gîtes. Uitbreiding is mogelijk naar andere vakantiewoningen op wandelafstand. We helpen u hierbij graag verder!

Ook tijdens de voorbereiding van uw evenement staan we u graag bij met onze expertise als eventorganisator, of brengen we u in contact met de juiste personen uit ons lokaal netwerk.

 

Tafelschikking trouwfeest
Gerenoveerde schuur
100m2

Geschikt voor al uw events:
trouwerij, receptie, teambuilding,
workation, seminarie,
vrienden- en familiereünie, ...

Catering mogelijk!


 
Seminarie in polyvalente zaal

FOTO'S TROUWFEEST / RECEPTIE

FOTO'S SEMINARIE / TEAMBUILDING

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page